22.08.2012 г., 21:03 ч.

Обречен 

  Поезия » Любовна
2377 0 24

 

Аз знам, че ме обичаш, но сега
с надежди празни само те дарявам.
През нощите, облечени в тъга,
в които ти ме търсиш, а ме няма!

 

Аз знам, че ме обичаш, но върви,
върви преди да ти отнема всичко. 
Върви преди светът да се смали,
преди да те превърна в грях и в нищо!

 

Не мога да ти обещая топъл дом,
защото аз съм чужда и далечна.
Днес синьото небе ми е подслон,
върви сега… със мене си обречен…

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  2174 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??