Aug 22, 2012, 9:03 PM

Обречен 

  Poetry » Love
2358 0 24

 

Аз знам, че ме обичаш, но сега
с надежди празни само те дарявам.
През нощите, облечени в тъга,
в които ти ме търсиш, а ме няма!

 

Аз знам, че ме обичаш, но върви,
върви преди да ти отнема всичко. 
Върви преди светът да се смали,
преди да те превърна в грях и в нищо!

 

Не мога да ти обещая топъл дом,
защото аз съм чужда и далечна.
Днес синьото небе ми е подслон,
върви сега… със мене си обречен…

© Силвия Йорданова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  2141 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??