13.10.2008 г., 6:50 ч.

Обречени 

  Поезия » Любовна
1457 1 14

                 Обречени

С тиха надежда тя ме поглежда,
мамят две тъжни очи.
Нещо отново натам ме повежда,
а съвестта ми гълчи ли, гълчи.

Рядко нощта ни събира,
времето често дели.
Всеки тук своя пристан намира
и забравя какво го боли.

Душите ни - струни. Кафето е повод.
Тъмнината - приятел. Чувствата - довод.
Обещания няма. И бъдеще няма.
Няма измама. Малка, но... нашата драма.

2006 год.
гр.Айтос

© Марин Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??