15.12.2016 г., 18:47 ч.

Обръщение 

  Поезия » Друга
397 0 0

Ще спреш ли?
Не искам!
Не мога!
Не зная как!
А кога — също...


Ще се бунтуваш?
Да, срещу теб.
Срещу него
и — тях, 
и — всички!


Но защо?
Защото огън червен съм
и жарава измъчена,
и в плен съм
на любов изгубена...


Ще бутам и ритам
и крещя! 
Ще лудея,
но няма да спра
и не ще влезна
в таз клетка — в ума,
тихичко там да си тлея.


Ех, милост имай поне?!
И пак ще ти кажа аз — Не!
Само болка и ужас ще сея!

© Звънче. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??