27.07.2012 г., 0:10 ч.

Обсебен 

  Поезия » Любовна
974 0 2

 

Ти си последното нещо, което ще обичам,

ти си първото нещо, което ненавиждам.

 

Една окова се скъса,

а друго ме окова,

задето те искам аз.

 

Все едно слънце не съм виждал,

сякаш вода не съм пил…

без теб.

Трябва ли да викам за помощ.

 

Деликатните цветя растели в калта,

там те намерих

и не желая аз да те измъкна,

 да не си отидеш ти…

та и с бодли да не се сдобиеш.

 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??