16.04.2018 г., 14:29 ч.

Обсебваш ме малко по малко 

  Поезия » Любовна
709 2 13

Обсебваш ме малко по малко

 

И от думите ти сладки

пак така съм окрилена...

Жестовете – плахи, малки

търсят нежност споделена.

 

И невинна до забрава

искам с трепет да се впусна.

Преминавам по жарава

след играта ти изкусна.

 

Но колко може да си луд,

питам се по залез – здрачна.

В съня ми идваш и е студ

щом не си в нощта прозрачна.

 

Ухае люляк, звезден прах

пак ума ми замъглява.

Но знай, че малко ме е страх,

любовта ти тъй пленява.

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??