18.02.2017 г., 23:40 ч.

Обувки? 

  Поезия » Хумористична
550 0 0

ОБУВКИ?

 

Колко съм комична

с обувките си стари?

А в джоба ми критично

липсват авоари.

 

Смачкани бомбета.

С мазол като фъстък

куцам към гезмето

с подпетен патък.

 

Ох, отзад убива,

а отпред ми стискат.

Да си купя? Бива,

но парички искат.

 

И ум и думи губя.

От где таз мисъл свежа?

Щом не мога да си купя,

пръсти ли да режа?

 

Донка Колева

 

 

 

© Донка Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??