10.08.2014 г., 11:01 ч.

Объркан 

  Поезия » Любовна
538 0 10

Объркан

 

Не е слабост това

да си пред мен в цвят "мило-смутено".

Да ме имаш едва,

а да преливаш в "ярко-ранено".

 

И когато сега

съм така глупаво недостъпна...

В леко сладка нега

да ме караш най-просто да тръпна.

 

Ти - уж от стомана,

а само да дишаш в косите ми...

Да съм ти Диана

и да обсипеш с нежност дните ми.

 

И тюл мракът изплел

да ни скрие от всичко ненужно.

Над мен да си се свел

без да мислиш за... - колко е сложно...

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??