29.08.2017 г., 7:49 ч.

Объркана кармичност 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих, Друга
614 0 1

 

Нощта дошла ми е на гости,
другото е сън измислен.
Имам за себе си нощта,
в която тебе да измисля.

 

Вечерта е тиха.
Време живота да премисля.
Денят е бърз и динамичен,
иска действия да вижда.

 

Решенията взимам лесно,
клечката кибрит и на ново всичко?
Реалността под друг ъгъл вижда
плановете ми за нея.

 

Спирам, почвам. Почвам, спирам.
Мисля... мисля...
За теб ли, за живота?
Обърках вече своята кармичност.

 

Нощта дошла ми е на гости,
другото е сън измислен.
Денят, макар и динамичен...
В него се нуждая да те видя...

А.А.

© А.А. Всички права запазени


Музиката, определено си заслужава:

https://www.youtube.com/watch?v=AIR5XPWK3Vk

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Препоръчвам ви да чуете песента, заслужава си!
Предложения
: ??:??