17.09.2007 г., 21:34 ч.

Оцелявам 

  Поезия
805 0 4
Колко много енергия бликва във мен,
когато си спомня за моите чувства,
за всички години, прекарани с теб,
за болката, мъката и твоето изкуство
да мамиш.

Колко сълзи във мен непроляти запазих,
колко пъти те гледах с уплаха,
че ти ще заминеш и мен ще оставиш,
загърната във булото на самотата.
Но аз те напуснах.

Защото ти толкова дълго ме лъга,
че мойто търпение изчерпа докрай,
като уби във мене всички нежни чувства,
прогледнах и разбрах, че ти не си мой.
И си нищо за мен.

Ти ми даде сили сама да се справя
с жестокия свят - жесток и за теб.
Сега си на дъното, а аз продължавам
с живота си - нагоре и напред!
И оцелявам!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??