16.05.2005 г., 10:50 ч.

Очакване 

  Поезия
1035 0 6

Ръка,
очакваща да ме докосне тихо.
Очи, очакващи
да ме изпият нежно.
И сърце,
очакващо да ме сънува.

Ти си.

© Мария Гюзелева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??