24.12.2012 г., 14:47 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
1121 0 5

ОЧАКВАНЕ

 

Във въздуха очакване трепти.

С първите лъчи дойде надежда.

И вятърът-мечтател ми шепти

за топлина, усмивки и любов гореща...

 

С очакване нощта е натежала.

Луната нежна дъх е притаила.

Надеждата при мен напук остава 

 и аз в безвремието на съня я скривам.

 

Очакването в струна ме превърна.

Лек полъх, вопъл-стон изтръгна.

В копнеж ръце протягам да прегърна...

Две думи... и животът се завърна!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Гени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??