Ще се срещнем с тебе. Ще се срещнем.
Толкова сме близо, а се търсим,
може би от хиляди години...
Ти навярно ще ми кажеш нещо..
Aз ще стопля хладните ти пръсти,
като лъч през тебе ще премина.
Ще се срещнем. Страшно ми се иска
да се случи в утро ласкаво,
пролетно, ухаещо, красиво.
Ще се срещнем. Ще поема риска
да отпия от това горчиво щастие -
втори път чрез тебе да съм жива.
© Юлия Барашка Всички права запазени