1.01.2017 г., 23:32 ч.

Очакване 

  Поезия
434 4 11


Някой ден аз бих повярвала,
днес съм само тих ветрец,
вплетен из очите на съня ти.
Ти си огън, вперил се в леда
изстинал от чакане, разперен от лутане,
замръзнал образ в очите ми,
сълзите на надеждата...
   

   

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??