8.05.2007 г., 22:48 ч.

Очакване  

  Поезия
711 0 2
Ще чакам
Години наред ако трябва
Ще чакам
Уханната пролет се връща
Весело ято минава над мен
Зората кристална праща ми зов
Не! - ще извикам
Не мога!
Аз трябва да чакам!
Безкрайно и тихо
скромно и неутешимо
Аз трябва да плача
Зная
Дългият сън ще премине
Ще дойде Смъртта
Тя ще ме върне при теб!

© Гергана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??