Вечер е.
Срещу мен бързат хора различни,
с очи спокойни, пламтящи, безлични,
очи с болка или радост голяма,
пълни с мъка от житейската драма
или търсещи ласка
и човека без маска.
Очи черни,
сини, зелени...
Само едни
не виждам пред мен...
© Вили Тодоров Всички права запазени