7.06.2009 г., 11:27 ч.

Очи за Music Idol 

  Поезия » Друга
472 0 8

Жената с отлепена ретина
видя за кратко утрото.
А после
мракът
беше с цвят
на кървав шоколад.

По пръстите,
дебели от отоците,
изтръпнали,
в сетивен глад
протяга се треперещо
куражът.

Остава музиката.
Болка, преродена в песен.
И стъпки,

дето в спуканото тъпанче пищят.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??