13.02.2008 г., 9:41 ч.

Очите ми... 

  Поезия
560 0 1

Очите вече празни са!
Ни сълзи, ни дяволи...
И гледат и не виждат.
Премрежват поглед отегчен!

 

 

 

От голотата си не се срамуват,
тя издава само грях!
Останките от дрипите личат,
но те не могат да ги стоплят!

 

 

 

Понякога показват се на слънце...
Красиви са, когато заблестят!
Тогава кой да предположи,
че от любовен огън са опожарени!

 

 

 

А може би догаря още в тях...
Тайничко и тихо...
Но пропуснал е той стръкче кукуряк,
да им напомня, че са живи!

 

 

© ДРУГА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??