18.05.2008 г., 21:51 ч.

Очите ти 

  Поезия » Любовна
655 0 3
    



                            Очите ти... Тъй слънчеви и топли...
                            Две малки пеперуди
                            към мене полетяха
                            и предизвикаха тайфун.
                            Душата изгоряха
                            със пърхащите си крила.
                            Събудиха ме.
                            И дъха ми спряха...
                            Погълнаха ми мисълта.
                            Две малки пеперуди...
                            Очите ти...
                          

© Илзе Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??