13.05.2010 г., 20:04 ч.

Очите ти... 

  Поезия » Любовна
676 0 5

 

Очите ти...

/провокирано от " И пак цъфтят теменуги" - мариники /

Не си крий очите от мене!
Няколко години се знаем...
Мога да чуя Икона как стене...
Светло и Топло да взема назаем...

Виждам, в очите ти отново е Пролет!
Прелива от Нежност, Вяра, Надежда!
Моето Утешение... Неслучил се Полет...
С обич невинна разказано Прежното...

Не си крий от мене очите!
В тях теменуги отново цъфтят...
Божествата не могат да бъдат убити...
но разпъват на кръст моя свят...

 

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??