4.11.2010 г., 0:49 ч.

Очите ти 

  Поезия » Любовна
2171 0 14

 

О Ч ИТЕ  ТИ

                                                                 

Обичам да те гледам във очите,

в които сякаш изгревът блести,

да виждам как попаднал лъч в косите

играе с тях преди да отлети.

 

За мен очите ти са чудна книга,

която непрекъснато чета.

Но знам, че земният живот не стига

в едно посланията  да сплета.

 

Очите ти са като фар вълшебен,

спасяващ заблудените души.

И този фар... за кой ли път пореден,

препятствията между нас руши.

 

© Христо Запрянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??