Промъквам се към теб…
Зловещо.
Не можеш да ме видиш.
Усещаш само пепелта
и очите ти парят.
Пепелта от мъстта
омразата
фалшивите принципи
на порочните
и оправданите грешници.
И очите ти парят.
Заради дефлорираната ти вярност
и страха от комплексарите
завзели Света
и свещения трон на Съдбата.
Аз съм твоята Съвест.
Тази, която донесе вятъра на Промяната
и духовното просветление.
Катарзис.
И очите ти парят.
От душата ми капе кръвта,
процедена от греховете ти
и безчестието
малодушието
страха
изпий я до последната капка
изсуши ме докрай
нека Съзнанието ти страда
и очите ти парят!
© Евелина Георгиева Всички права запазени