Feb 17, 2007, 11:32 PM

Очите ти парят 

  Poetry
1296 0 3

Промъквам се към теб…

Зловещо.

Не можеш да ме видиш.

Усещаш само пепелта

и очите ти парят.

Пепелта от мъстта

омразата

фалшивите принципи

на порочните

и оправданите грешници.

И очите ти парят.

Заради дефлорираната ти вярност

и страха от комплексарите

завзели Света

и свещения трон на Съдбата.

Аз съм твоята Съвест.

Тази, която донесе вятъра на Промяната

и духовното просветление.

Катарзис.

И очите ти парят.

От душата ми капе кръвта,

процедена от греховете ти

и безчестието

малодушието

страха

изпий я до последната капка

изсуши ме докрай

нека Съзнанието ти страда

и очите ти парят!

 

© Евелина Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • охо, я виж ти... Адашката пишела и да пропусна Мнодо е добро Еви, хареса ми страшно много
  • Аз съм очарована,пишеш страхотно! Продължавай,аз бих следила стиховете ти 6+
  • Май всички имаме нужда от катарзис!
Random works
: ??:??