20.02.2010 г., 12:55 ч.

Очите ти са водопади 

  Поезия » Любовна
766 0 2

 

Очите ти са водопади

 

 

Очите ти са водопади,

сълзите си изливат във лоното на тиха пазва.

Като капки падат,

като тихи листопади,

потъващи в килима пъстър.

Прости ми, днес ще бъда мил

и само нежни думи ще говоря,

за теб ще бъда  силен

и много добрини ще сторя.


Оставам тук

сега и завинаги,

целувам ръката ти бяла.

Очите ти гледам,

 а там водопади

изливат водата си цяла.

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??