Ти казваш: "моята любов",
а тя дали е твоя?
Той каза ти, била е с него,
и си получи боя.
Ти мислиш, че е светица
и само теб обича,
но хайде, опомни се, събуди се,
каква е тя, личи си.
Случайно или не изпуснала
колието си във хола на авера ти,
а после по пързалката теб пуснала,
че дружиш с престъпници.
Ами забрави ли целувката,
онази страстната със съседа,
повярвай, едно момиче не целува
така устните на братовчеда.
А помниш ли шума и виковете,
когато звънна и, тя уж бе на гости,
с приятелка на някаква игра играли,
а че приятелят е мъж тогава спомена ли?
Луксозно бельо за подарък ти купи и,
но не си я виждал с него, нали?
И у вас няма да го намериш,
трябва в гардероба на колегата от офиса да погледнеш.
Но ти в своята "любима" не се съмняваш,
казва ти, че те обича и сляпо и вярваш.
Но, приятелю, та тя те лъже и те мами.
Ти малък ли си, че не разбираш?
Мъж под чехъл ще те направи,
ти само ще я спонсорираш.
За палтото нови кинти трябват,
иска тя от теб, че другите не дават.
Защото другите отдавна са се осъзнали,
каква "любима" имат, са разбрали.
Но ти не се притеснявай,
бижута и купувай,
пари във кеш и давай.
А сега прибирай се, че тя те чака,
вече със съседа поразтракаха матрака.
А довечера, когато се усамотите със бутилка вино,
ще ти каже, че била е уж на кино.
Да ти пусне няма, нали е уморена,
филмът изтощил я е, то не е лесно да се гледа.
Ех, човече, апартамента взе ти бившата, но пък
ти си оставаш все същият балък.
© Мелъни Всички права запазени