6.02.2008 г., 21:26 ч.

Ода за Фифи 

  Поезия » Хумористична
1088 0 8

                                   Тази ода написах за един мой колега, наистина уникален.

Фифи ли?
Не го познавате?!
Невъзможно! Просто неестествено!
Екземпляр чудесен!
Ненадминат е
в отдел "Автоматизация комплексна".
Фифи умен е. И Фифи знае
коджа мъдрости, умозаключения.
Фифи действа, не се мотае.
Не пука му за бъдещите поколения.
Фифи най-подробно всичко изучава.
Фифи ясно и конкретно обяснявя -
"Ако вий сте ме разбрали правилно,
значи съм се изразил неправилно."
Фифи е човек модерен -
тук въведе сънната терапия.
И в науката надмина бол колеги
с тая висша форма възприятие.
Фифи спи, но Фифи разсъждава.
Фифи точно и реално преценява -
в службата, в живота...
и изобщо...
Фифи, евала,
затуй те уважавам !


© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??