14.11.2020 г., 17:18 ч.  

Ода за маникюра 

  Поезия » Еротична, Оди и поеми
583 0 2

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

За маникюра

ще сътворя миниатюра, 

а може би... поема... 

 

Богата тема!

 

Как се пързаля, 

обикаля, 

търси и намира... 

 

Накрая спира!

 

Там... 

Къде? Не ще да дам

отговора лесен... 

 

И тук съм честен! 

 

Тъй остър, пъстроцветен, 

добре наместен

дори говори... 

 

Какво ли? Сори! 

 

Червена точка трябва... 

Но как мъжете радва

ще намекна.. 

 

Естествено, дискретно! 

 

И тъй е нежен

щом прилежен

е на мястото... 

 

Раздаващ щастието! 

 

За маникюра 

и за... увертюра 

ви говоря... 

 

Със никого не споря! 

 

И си мечтая 

във мойта стая

той да ме гали... 

 

Да ме запали! 

   *****

Да, малката ръчичка е така прекрасна, 

така гальовна, страстна, 

когато той я украсява... 

 

И млъквам... за въображението място да оставя... 

 

14.11.2020.

 

Георги Каменов 

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да, адаш, тук виноват, както се казваше едно време 😋😂😋
    Мерсаж 😜
  • Абе, играеш си с женския род - с цензурата и романтиката!
    Като някогашния бар до бюрото на "Балкан" - кратък и бърз поглед към полуголите танцьорки и скрити помисли.
Предложения
: ??:??