The work is not suitable for people under 18 years of age.
За маникюра
ще сътворя миниатюра,
а може би... поема...
Богата тема!
Как се пързаля,
обикаля,
търси и намира...
Накрая спира!
Там...
Къде? Не ще да дам
отговора лесен...
И тук съм честен!
Тъй остър, пъстроцветен,
добре наместен
дори говори...
Какво ли? Сори!
Червена точка трябва...
Но как мъжете радва
ще намекна..
Естествено, дискретно!
И тъй е нежен
щом прилежен
е на мястото...
Раздаващ щастието!
За маникюра
и за... увертюра
ви говоря...
Със никого не споря!
И си мечтая
във мойта стая
той да ме гали...
Да ме запали!
*****
Да, малката ръчичка е така прекрасна,
така гальовна, страстна,
когато той я украсява...
И млъквам... за въображението място да оставя...
14.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.
Мерсаж 😜