18.02.2020 г., 10:44 ч.

Офисна приказка - втора част 

  Поезия » Хумористична
500 0 2

Когато компът ти забие, 
а системата умре
на тебе бира ти се пие,
а това не е добре. 

 

Не ще да се качи проекта,
а вече минал е часът...
Няма работа перфектна,
тъй е то и тоя път.

 

Иска ти се да си ходиш,
че навънка здрач цари.
Но не става, без да можеш
да качиш проекта ти. 

 

Тъй че чакаш и се пулиш
ти във тъпия екран,
и за кой ли път се чудиш
тоя сървър де е сврян. 

 

Най-накрая нещото се качва,
ти си веч за старт готов
че за днеска спря да бачкаш
утре иде проект нов...

© Бистра Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??