1.02.2018 г., 16:20 ч.

Огледай се 

  Поезия » Свободен стих
463 0 0

Не виждаш, а не си сляп!

Не чуваш, а не си глух!

Не усещаш, а имаш сетива!

Не се усмихваш, а имаш зъби!

Огледай се!!!

Виж, чуй, усети и се усмихни!

© Александра Левенец Всички права запазени

Първото ми подобие на стихотворение... Публикувано е във фейсбук страница, която съм създала и управлявам.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??