24.09.2007 г., 11:05 ч.

Огледай се в мен 

  Поезия
422 0 2
Огледай се в очите ми,
в моите, не в другите.
Изтрий сълзите ми,
с твоите ръце, не с чуждите.

Това, което ще намериш в тях,
не ще откриеш в нейните.
Готовност, саможертва, не страх,
с един замах ще ми разкриеш тайните.

Тайните, които никой не разкри,
ти единствен ще успееш.
И пак сълзите ми изтрий,
само ти ще надделееш.


                         1995год.
                                        

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??