20.04.2011 г., 23:35 ч.

Огледален свят 

  Поезия » Любовна
606 0 0

В огледален свят живееш,
всеки образ е фалшив.
Да се влюбиш ти не смееш,
защото образът е крив.

Огледалото да счупиш
ти се иска всеки ден.
Радост няма да получиш,
ти си вече променен.

Обич, страх и силна вяра
чувстваш ги, дали са те?
Или твойто огледало
си играе мръсно с теб.

Красота не различаваш,
има само образ сив.
Спри и ти да се надяваш,
че ще се почувстваш жив.

© Димитър Дуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??