15.11.2005 г., 18:07 ч.

ОГЛЕДАЛНА СЪЛЗА 

  Поезия
714 0 0

И отново сълза! Виждам я!
Проблясва в огледалото...
И отново болка! Чувствам я!
Прониква във душата...
Но по-малка... незабелязана.
Някак си изстрадана.
Сякаш не ме боли! Безчувствена!
Но искам да обичам.
Ти ли така изтръгна сърцето ми,
за друг не остави и капка любов
и ти ли така обзе душата ми
теб да обичам до гроб...

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??