23.03.2023 г., 16:07 ч.

Огледало 

  Поезия » Свободен стих
169 0 0

Четвъртък - 23.03.2023 г.

 

Четвъртък - огледална дата,

някой на ум пресмята.

 

Четвъртък - щастие носи ли този ден,

някой чувства се наранен.

 

Четвъртък - радостта има ли мерило на грамаж,

реалността готви саботаж.

 

Четвъртък - огледалната дата е илюзия една,

счупеното е предвестник на беда.

 

Четвъртък - огледалце, огледалце, я кажи,

ще дадеш или ще отнемеш ти.

© Симона Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??