19.02.2018 г., 11:54 ч.

Огледало, бръснач и лице 

  Поезия » Хумористична, Епиграми
712 0 4

Притеснил се бил някога малко...
приятел на беден Поет!
Дали ще може огледалото жалко
да издържи на ден бръснене пет?
Не се притеснявай, Приятелю - ти си лицето!
А аз съм наточен бръснач!

Добре е, че има и място, в което
Поета от жертва
се превръща в палач.

© Ангел Милев Всички права запазени

Един Приятел Фотограф се шегуваше с мен, че имал повече снимки, отколкото стихотворения мога да напиша! 😊

(За това започнах да пиша по-кратички стихотворения. И в тристишия. 😄 )

Господ да пази Редакторите! 😄

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??