15.07.2007 г., 17:39 ч.

Огнено желание 

  Поезия » Любовна
824 0 0
Студени устни палят в мен страстта.
Празни думи задушават ме в нощта.
Желая те лудо,
но с ледена страст.
Пусто е в сърцето,
очите сливат се с дъжда,
сякаш изтъкана от болка и лъжа,
любовта се ражда и умира в моята душа.
Думите напират в устните от лед.
Сърцето – прах е!
Празно е!
Умирам бавно,
топя се като лед.
Липсваш ми…
Иди си!
Не искам да си спомням… твоя силует.

© Димана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??