27.10.2007 г., 14:32 ч.

ОГРОМЕН СТЪЛБ ОТ СВЕТЛИНА 

  Поезия » Философска
669 0 7

 

                               ОГРОМЕН СТЪЛБ ОТ СВЕТЛИНА

                               проникна в мен,

                               в съня ми

                               и заговори:

                               "Със теб сме двамата родени

                              в един единствен  з в у к.

                              Гласът приятелски ме търсеше,

                              за да го проумея...

                              Не подозирах, че съм близо

                              до съвършеното неуко знание.

                              (Но аз от себе си го вярвах.)

                              И той ми заговори.

                              Попитах го за всичко

                              и всеки отговор получих.

                              Сега съм радостна

                              и бликам щастие,

                              че съм родена 

                             днес и во веков... 

                                   

© Лилия Ресенска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??