19.06.2007 г., 11:59 ч.

Огън 

  Поезия
1052 0 4
 

Огън


Не ти харесвам аз лицето -

най-мило в тебе е сърцето!

Да ме обичаш ти...

душата ти това крещи!

 

Но виждам страшна болка в твоите очи.

Кой ли толкова те нарани?

Просто ти я забрави -

в очите погледни и любовта ми усети!

 

Сърцето в мен гори:

за тебе то тъжи!

И виждам в твоите очи -

oбичаш ме и ти!

 

Не искам да съм за тебе първа -

последната, единствена дано да съм,

че аз не бих понесла

любовта ни да е сън!

© Велислава Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??