15.10.2007 г., 14:39 ч.

Огън и лед  

  Поезия
1025 0 2
            

          

    

                                             Огън и лед

            
                                          Криеш, любими, огън и лед.
                                          Пазиш болка и тъга, но в сърцето ти 
                                          има само обич и топлина.
                                          Очите ти са прозорец към света,
                                          през които изгрява светлина.

© Мария Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Чудесно е!
  • Хаха ... естествено, че е хубаво ... Мария е един от малкото таланти, които успяват с няколко вълшебни реда да изкажат толкова много.
Предложения
: ??:??