18.02.2010 г., 16:38 ч.

Oгън в мен гори 

  Поезия » Любовна
817 0 0

Огън сърцето ми гори,

в мислите ми си само ти,

да дишам без тебе вече не умея,

искам вечно по тебе да копнея…

Огън силен в мен запали ти,

с очите си ме прелъсти,

с устни ме изгаряш,

а докоснеш ли ме ти,

сърцето ми по бързо почва да тупти…

Какъв си ти, човек омаен,

огън в мен гори, ела и ме охлади,

ела и за мен бъди мъжът мечта,

мъжът за който си струва да умра…

Огън в кръвта ми бушува,

само ти ще ме спасиш,

с устните си омайни

и чувствата безкрайни…

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??