8.06.2012 г., 13:55 ч.

Окаляна любов 

  Поезия » Любовна
796 0 6

Окаляна любов

 

В калта лежи любов недоубита

и смуче страст от пепелта,

самотна в призрачни сърца се скита

и в адското намира красота...

 

В съзнанието думите недоизтрити

и недописани се блъскат, нямат мир -

до вчера емайлирано покрити,

а днес наронени скали...

 

В нощта съм пак недоразкрита -

загърната в коктейл с мечти,

а чашата е стъклената свита

на закъснели пролетни сълзи...

 

В съня се връщаш недолюбен

и късаш обич от калта,

в желание си цял, и си изгубен,

а си изваян в моята душа...

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??