24.05.2009 г., 20:23 ч.

Океанът 

  Поезия » Любовна
885 0 17

Лятната буря разгневи вълните ми

и безпощадно кораб след кораб потопих.

 

 

Ала в един от тях

бе и ти...

 

Сега те гледам на моето дъно

как нежно лежиш

и с бижутата ми морски искам

да те съживя.

Но не мога!

 

 

И днес докато чайки и лебеди

плуват по мене,

Аз - Океанът, вгледан съм в тебе!

Нямам власт да те съживя.

Жаден съм,

ала как да се утоля...

 

Лятната буря разгневи вълните ми

ще се излея целият навън,

без теб, аз... не мога да съм...

 

 

 

Охрид 03.05.2009 г.

© Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??