7.10.2020 г., 9:40 ч.

Окото на душата ми проглежда 

  Поезия » Любовна, Строги форми
742 0 0

Окото на душата ми проглежда

с усмивката на твоето сърце.

И същността ми галиш не с ръце,

а с нежността на истинска надежда.

 

Омаята на любовта повежда

към звездосвят със хубаво лице.

Окото на душата ми проглежда

излюпено от слънчево яйце.

 

Пиши по моята съдба с перце

на дивната поезия. Изрежда

стиховете с лекота- крилце

талантът ти и всичко в мен зарежда.

Окото на душата ми проглежда.

 

 

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??