17.10.2008 г., 16:59 ч.

Окото на една сълза 

  Поезия » Друга
593 0 2
 

Окото на една сълза ме гледаше

с поглед романтичен,

и поривът - загубена тъга

намери своя муза мелодична.

 

Какъв живот, замислих се,

сълзата притежава? -

от всевиждаща вода,

тя солена капка става...

 

© Яни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??