3.04.2008 г., 14:23 ч.

Оковани 

  Поезия » Любовна
662 0 1
Настръхнали думи, лишени от плам,
размахана песен, без никакъв свян,
откраднати мисли, ранено сърце,
усещам, че нещо случва ни се...

Ледени тръпки, смразяващи те.
Безшумни стъпки, убиващи те,
рана безкръвна, пленена душа,
чуваш ли как аз дишам едва?

* * *

Оковани сме със теб и осъдени днес,
защото любовта ни вижда своя край.
Защото сме вече всеки с друг интерес
и ще се видим пак, ако има рай...

© Диян Каролев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??