2.12.2007 г., 13:39 ч.

Олтар за твоята любов 

  Поезия » Любовна
667 0 14

Очите ти пленително топли

са любов.

Ръцете ти седефено нежни

са любов.

Сърцето ти огнено горещо

е любов.

Сълзите ти бисерно чисти

са от любов.

А аз ще бъда твоят

лунен зов.

Океан от разтапящи ласки,

огнен обков.

Порив за слънчев живот,

приказно нов.

За душата ти светла,

от обич покров.

Олтар от пурпурни рози

за твоята любов.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??