Очите ти пленително топли
са любов.
Ръцете ти седефено нежни
са любов.
Сърцето ти огнено горещо
е любов.
Сълзите ти бисерно чисти
са от любов.
А аз ще бъда твоят
лунен зов.
Океан от разтапящи ласки,
огнен обков.
Порив за слънчев живот,
приказно нов.
За душата ти светла,
от обич покров.
Олтар от пурпурни рози
за твоята любов.
© Васил Георгиев Все права защищены