Dec 2, 2007, 1:39 PM

Олтар за твоята любов 

  Poetry » Love
672 0 14

Очите ти пленително топли

са любов.

Ръцете ти седефено нежни

са любов.

Сърцето ти огнено горещо

е любов.

Сълзите ти бисерно чисти

са от любов.

А аз ще бъда твоят

лунен зов.

Океан от разтапящи ласки,

огнен обков.

Порив за слънчев живот,

приказно нов.

За душата ти светла,

от обич покров.

Олтар от пурпурни рози

за твоята любов.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??