6.12.2006 г., 9:33 ч.

Омайна топлина 

  Поезия
686 0 3

Омайна топлина

 

Седя на брега на морето,
потънала в тишина и самота.
Взирам се в неясни очертания
и търся светлина и топлина.

Лъчите слънчеви ме заслепяват,
кое фантазия е, а кое реалността.
В душата тихо се промъква
една омайна топлина.

Незнайно от къде се взела
погалва мойте сетива,
вълшебна музика се носи
със ритъма на любовта.

Любими думи в мене трепкат,
нима възможно е това?
Щастлива искам да политна
и да споделям радостта. 


Благодаря ти Романтик!

© Радостина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??