12.07.2008 г., 23:55 ч.

Омразно превъплъщение... 

  Поезия » Любовна
621 0 0

И пак ли ще се скриеш
в мойта сянка?
И ще се влачиш,
и ще стенеш
след моите стъпки?
И в нощта без глас
ще викаш мойто име!
Без сълзи ще плачеш
пред моята съдба,
без устни ще целуваш
моите уста!
И да ме убиеш,
пак ще бъда себе си!
И мъртва съм,
но няма твоя да остана!

© Яна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??